Artisti i muajit


Artisti i muajit

Sa miq të mirë ka a la Sante, dhe ne i duam aq shumë sa kemi vendosur ti dedikojm gjithsecilit prej miqëve tanë një shkrim.
Këtë muaj është Oda Haliti, e cila na tregon ekperiencat e saj mbi ushqimin dhe a la Sante.
Oda tregon që ushqimi për të është shumë i rëndësishëm dhe për pjatën e saj të preferuar e cila është Papardele me Tartuf.

I we can get people to focus on fruits and vegetables and more healthy foods, we’ll be better in terms of our healthcare situation — Tom Visalck

 

+ There are no comments

Add yours