Kontakt

Kontakt

 

Qëndroni në kontakt

Restoranti à la Santé ndodhet në rrugën Sami Frasheri, në zonën e “Bllokut”. Emri i restorantit përfshin si harmoninë fizike ashtu edhe atë shpirtërore. Baza e filozofisë së restorantit është të ngrënët shëndetshëm. Duhet thënë se à la Santé është unik në Tiranë – misioni i tij është të plotësojë nevojat e atyre, që duan të hanë shëndetshëm, gjë që pothuaj mungon në shumicën e restoranteve në Tiranë.
Kështu à la Santé përpiqet t’u ofrojë klientëve produkte të freskëta dhe organike.