Menu

Menu

Me një punë të palodhshme shefat tanë kanë krijuar një menu speciale me gatime unike të cilat nuk i gjeni me asnjë vend tjetër.

Duhet thënë se à la Santé është unik në Tiranë- misioni i tij është të plotësojë nevojat e atyre, që duan të hanë shëndetshëm, gjë që pothuaj mungon në shumicën e
restoranteve në Tiranë. Kështu à la Santé përpiqet t’u ofrojë klientëve produkte të freskëta dhe organike.

 

 

Gastronomia është arti i të përdorurit të ushqimit për të krijuar lumturinë.