Pjata e muajit


Pjata e muajit

Keni menduar të bëjmë një konkurs pjatash në restorantin tonë dhe të zgjedhim se cila është pjata e preferuar e juaja.
Për këtë muaj vendin e parë e fiton Tagliatele Nero Di Sepia.
Nëse nuk e keni provuar akoma, ju presim të shijoni pjatën e muajit.
Ju bëftë mirë dhe mos harroni të na lini përshtypjet tuaja!!

“Pull up a chair. Take a taste. Come join us. Life is so endlessly delicious.”
― Ruth Reichl

+ There are no comments

Add yours