Ekspozita a la Sante


Ekspozita a la Sante

A la Sante është gjithmonë në mbështeje të artistëve dhe gjithmonë zhvillon ekspozita.
Këtë tek restoranti a la Sante jan prezantuar pikturat e artistit Edlir Kasoruho të cilat duken si copa pasqyrash të thyera nga jeta e secilit prej nesh.
Ato na kujtojnë momente të ngrira, të fshehura në kujtesën tonë të brishtë e të lodhur.
Është pikërisht kjo arsyeja që emocionalisht, punët e Edlirit të bëjnë të meditosh dhe të përjetosh në jetën tënde atë që lehtësisht të serviret mbi kuadër.
Gruaja e tij, Teuta Dhimarko Kasoruho është autore e librave dhe romaneve në të cilin rrëfehet një nga ato historitë që ne shqiptaret i kemi degjuar shpesh.
Jemi shumë të lumtur të ekspozojmë pikturat e Edlirit dhe të bëjmë të njohur librat e Teutës te restoranti à la Santé. Një çift artistësh është një dhuratë e rrallë.
A ka gjë më të bukur se sa të bashkosh jetën e përditshme me pasionin për artin?

A picture is a poem without word. – Horace

+ There are no comments

Add yours