sandwich

Tag

Pjata e muajit

Pjata e muajit

Keni menduar të bëjmë një konkurs pjatash në restorantin tonë dhe të zgjedhim se cila është pjata e preferuar e juaja.
Për këtë muaj..

Lexo më shumë