tomatoes

Tag

Ekspozita a la Sante

Ekspozita a la Sante

A la Sante është gjithmonë në mbështeje të artistëve dhe gjithmonë zhvillon ekspozita.
Këtë tek restoranti a la Sante jan prezantuar..

Lexo më shumë
Artisti i muajit

Artisti i muajit

Sa miq të mirë ka a la Sante, dhe ne i duam aq shumë sa kemi vendosur ti dedikojm gjithsecilit prej miqëve tanë një shkrim.
Këtë muaj..

Lexo më shumë